Despre noi

Ne mai găsiţi şi pe : 

facebook    deviantARTDespre cuvinte :

Acest abis este acoperit de adolescenţi şi chiar de tine dar poate n-ai vrut să ştii, să cunoşti.
Neştirea îţi este oferită de slove uriaşe care te acoperă şi te prind în palmele lor.În câmpia inimii tale, florile îndrăzneţe s-au ofilit şi nu mai ai speranţă.Ea există, aşa spun toţi, dar ai încercat să o cauţi? De ce nu ai bate la uşa ei, şi-atunci să o întrebi copilăros de ce nu vine?
Mergi la răsăritul soarelui şi zăreşte-te!
Despre cuvinte? Ele ţi-s date. Ele te acoperă. Ele te înfăţişează în lumea indescifrabilă.
Nu înceta să descoperi. Avem un vis şi o realitate care se îmbină.Cel din urmă vis se împlineşte scriind cuvinte pe o foaie.Iubeşte tot ce nu-i al tău!Acest îndemn te va face mai puternic.Iubeşte natura şi ploile.Simte vântul care-ţi acoperă fruntea de vise.Şi dacă am vorbi despre infinit, nu l-am putea cuprinde[într-o îmbrăţişare largă].
Tu oferi lumii lucruri grandioase, sau poate nu oferi îndeajuns cât sclipirea îţi permite.
Lupta între dimineaţă şi seară este aprigă.
Şi când te simţi ciudat închide ochii, căci doar atunci vei vedea lumina.
Noi am avut idei abstracte, mesaje, poezii, cuvinte.Tu ai citit şi ai gândit.
Lasă-te dus în vis, el nu face confuzii.
Tu te-ai pictat pe chip, iar culorile noastre te-au făcut mai special.
Nu ne azvârli de pe şevalet!

Drepturi de autor :

Conform legii nr. 8 din 26.03.1996 - ”Autorul unei opere are dreptul patrimonial exclusiv de a decide dacă, în ce mod şi când va fi utilizată opera sa, inclusiv de a consimţi la utilizarea operei de catre alţii. Dreptul de autor asupra unei opere literare, artistice sau ştiintifice se naşte din momentul creării operei, oricare ar fi modul sau forma concretă de exprimare. Titularii dreptului de autor şi ai drepturilor conexe işi pot exercita drepturile recunoscute prin prezenta lege în mod personal sau, la cererea lor, prin organismele de gestiune colectiva.”

e-mail : cuvintedinnoi@yahoo.com