vineri, 21 ianuarie 2011

Experiment.



Niciodata nu te-a iubit. Ea nu crede in iubire. Vrei sa stii de ce a facut asta? A vrut sa isi depaseasca propriile limite si propriile concepte, a vrut sa treaca peste normalitate, a vrut sa aiba acces la imaginatia sufletului tau sensibil.


Te-a tratat cu toata delicatetea, te-a transformat dintr-un ideal de barbat intr-un ideal de om consumat si strain! Nu a intrat cu forta in lumea ta, tu ai lasat-o sa vina pentru ca ai simtit ca poti gasi in ea frumusetea, bunatatea si poate chiar si iubirea. Dar asta nu era ea, nimic din tot ce e bun nu poti gasi in ea pentru ca toate au fost arse si facute scrum in sufletul pe care inca il mai are. Poate ar fi trebuit sa stii asta de la inceput, dar atunci experimentul ei si-ar fi pierdut magia!



A intrat in sufletul tau fara sa-i pese! A fost invaluita de caldura, de iubire, de blandete.. dar esti naiv daca crezi ca toate astea au schimbat-o cu ceva! Ai fost un om simplu, clar, transparent si cu toate astea nu i-a fost usor sa puna praf peste toate amintirile tale, sa iti distruga sinceritatea si frumusetea si sa le inlocuiasca cu falsitate si dezgust. Totusi, cel mai usor a fost sa te faca sa o iubesti! Ai fost al ei si ai fost suficient de naiv cat sa crezi ca ea era intr-adevar a ta.


Ti-a rupt sufletul, dar te-a facut apoi sa crezi ca inca il mai ai!


Te-a mintit, dar te-a facut sa simti o placere in asta!


Te-a facut al ei si te-a obisnuit cu nepasarea!

Ar fi putut sa faca foarte multe greseli, mai putin una, cea care v-a distrus.

Un comentariu: