duminică, 1 august 2010

Fum,fumuri,zambete

Fum.Tigara-n coltul gurii. Ii apreciez pe cei care stiu sa tina tigara-n gura, insa imi plac cei care stiu sa scrumeze.Nu ne gandim sau nu stiti, pur si simplu iti dicteaza un egou prea plin de sine si spune''trage si expira''. In dansa ai doar anii pe care nu ii vei mai avea. Exprimare gresita. Adu-ti aminte ziua aceea cu soare si nori, cand ai atins-o pentru prima data. Pune stapanire pe tine si nu iti dai seama?Nu-i nevoie. Stai linstit. Cu totii avem vicii si micii..
Vorbeste-mi de schimbari si de rutina. Spune-mi cat de des clipesti si cand iti musti buzele degeaba. Arata-mi umflatura de la deget de la atata scris si atunci poate voi crede despre tine...Ce sa cred? N-ai fumuri. Le tii inchise si le lasi sa iasa la iveala doar cand ii privesti ochii si expresia fetei. Sunt cuvinte fara noima si prea multa poezie pentru a transpune ceva ce nu stiu. Vorbesc codat stiu ca observi asta...Doar ti se pare...Este o fantasma care nu iti da pace si nu te lasa sa o sorbi din nou.
Razi fara sa vrei. Suna in tine o voce inconfundabila care nu este la toti la fel. Nu iti explici cum poti rade asa si nu ca celalalt de langa tine. Cand iti bate soarele-n ochi, uiti ca ieri a nins. Zambesti si razi. De tine? Desigur ca nu...

Postare cu virgula si infometata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu